Çka ne tregtojmë

Polimere

Polimeret vijnë nga plastika sintetike e njohur si polisterene në biopolimere natyrore si DNA dhe proteina të cilat janë themelore për strukturën dhe funksionin biologjik...

Më shumë

Masterbatch

Shumëllojshmëri të gjërë të masterbatch për Woven sacks, Blow & Injection moulding, Roto moulding, Multi & Mono layer blown film, sheet & profile extrusion, Thermoforming, Bopp, tuba HDPE...

Më shumë

Compound

White Compound (shërben për qëllim të dyfisht, mbushje dhe masterbatch të bardhë) Përdorimi White compound ofron bardhësi të shkëlqyer tek produkti dhe shton bardhësi shtesë...

Më shumë