Што нудиме?

Полимери

Постојат повеќе типови полимери – од познатите синтетички пластики како полистиренот, до природните биополимери како ДНК и протеините кои се основи на биолошката структура и функција...

Прочитајте повеќе

Мастербеч

Широк спектар на адитиви за пластика (мастербеч) за ткаени вреќи, леење и вбризгување, рото-леење, повеќеслојни и еднослојни ленти, истиснување на ленти и профили, термоформирање, BOPP, HDPE цевки...

Прочитајте повеќе

Смеса / гранулати

Со употребата на бела смеса (служи за пополнување и како бел мастербеч) се добива извонредна белина на производот и оттука дополнителна белина...

Прочитајте повеќе